Thuis Opticien Geleen

Bent u op zoek naar een Thuis Opticien in de regio Geleen?

Dan bent u bij Optiek aan Huis aan het goede adres! In de regio Sittard komen wij onder andere in de plaatsen Beek, Elsloo, Stein, Urmond, Geleen, Schinnen, Puth, Spaubeek, Sweikhuizen, Munstergeleen, Meers, Obbicht, Grevenbicht, Buchten, Born, Schipperskerk, Papenhoven, Holtem, Nieuwstad, Guttecoven, Einighausen en Limbricht.

Oogmeting aan huis

Voor wie de deur niet uit kan of wil

Alles wat normaal bij een optiekzaak gedaan wordt doen wij bij u thuis. Voor een nauwkeurige oogmeting, nieuwe bril of glazen hoeft u de deur niet uit. En dat is ideaal!

Ten eerste natuurlijk voor iedereen die de deur gewoonweg niet uit kan, iemand voor wie een ritje naar de opticien een heel geregel is. Maar een oogmeting thuis in de regio Geleen is ook een hele goede optie voor iemand die gewoon geen zin heeft om naar de opticien te gaan.

Een reden waar vaak niet bij nagedacht wordt is dat een meting in uw eigen woonkamer of leefomgeving eigenlijk veel effectiever is. Heeft u problemen met het lezen van de ondertiteling? Dan zet u toch gewoon de televisie even aan om het verschil direct te ervaren. Om deze reden is een oogmeting thuis eigenlijk nauwkeuriger.

Een nieuw montuur of alleen nieuwe glazen? Die keuze laten wij geheel aan u. Natuurlijk zullen wij u zeker adviseren maar u beslist zelf! Kiest u voor een nieuw montuur? Dan heeft onze opticien een ruime collectie bij zich, voor ieder wat wils!

Aflevering

Wanneer uw bril klaar is

Wanneer uw bril klaar is komt onze opticien deze persoonijk bij u afleveren. Tijdens de aflevering wordt uw bril netjes bijgesteld. Komt u er naderhand achter dat de bril toch nog niet helemaal lekker zit? Geen probleem onze opticien stelt de bril graag nog eens voor u bij, gratis!

De levertijd van een bril is afhankelijk van uw sterkte en het type glas dat u kiest maar over het algemeen bedraagt de levertijd ongeveer 2 weken.

Bijstellen en Reparaties

Zit uw bril niet lekker, of is hij stuk?

Het kan voorkomen dat uw bril niet helemaal lekker zit of dat u hem per ongeluk beschadigd. Onze opticien komt dan in Geleen gratis langs om het probleem te bekijken en zo snel mogelijk voor u op te lossen. Kleine reparaties kunnen vaak ter plekke worden uitgevoerd. Wanneer glazen of complete onderdelen vervangen moeten worden komen wij de bril gratis ophalen wanneer wij uw nieuwe glazen of onderdeel van onze leverancier ontvangen hebben. De opticien repareert hem dan in onze werkplaats en levert de bril diezelfde dag nog bij u af. Zo hoeft u uw bril niet onnodig lang te missen.

Kosten voor een reparatie of nieuwe glazen vallen wanneer u de bril bij ons heeft gekocht meestal onder de garantie, voor mensen die geen klant bij ons zijn gelden er wel altijd reparatiekosten.

Contact opnemen

Heeft u vragen of een afspraak maken?

Voor vragen, meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u het contactformulier invullen of bellen met onderstaand nummer. Wij helpen u graag verder.


Ga naar het contactformulier
Bel +31 (0)45 5234576
Bel +31 (0)6 38 22 16 28