Oogmeting in zorgcentra

Zorgcentra


Een unieke service die wij verlenen is het organiseren van oogmeetochtenden bij zorginstellingen. Op deze manier krijgen bewoners, en ook de eventuele bewoners van omliggende aanleunwoningen, de mogelijkheid om op vrijwillige basis met regelmaat hun ogen te laten controleren door een gediplomeerde opticien zonder dat ze daarvoor zelf een afspraak hoeven te maken of naar een opticien in de stad hoeven te gaan. Op deze manier kunnen eventuele oogproblemen vroegtijdig gesignaleerd worden en de persoon in kwestie naar hun huisarts doorverwezen worden voor verdere behandeling door een specialist in het ziekenhuis.

In principe komen alle zorginstellingen in de regio’s waar wij werkzaam zijn in aanmerking voor deze service. Graag zouden wij ook de bewoners van uw zorginstelling deze unieke service bieden. Ons voorstel is om eens per half jaar of kwartaal, afhankelijk van het aantal bewoners en de interesse, een ruimte in uw instelling te huren waar wij een dergelijke oogmeet-ochtend kunnen organiseren. Van te voren komen wij zelf langs om bij bewoners en familieleden bekend te maken dat er een oogmeet-ochtend zal gaan plaatsvinden. Dit doen wij door folders en flyers onder de bewoners te verspreiden met plaats, datum en tijd, een aankondiging in de lift te hangen en een informatiebord in de buurt van de ingang te plaatsen. Zo kunnen ook familieleden bewoners attenderen op onze komst. Daarnaast worden al onze oogmeet-ochtenden tijdig aangegeven via onze website.

Contact opnemen

Contact opnemen

Heeft u vragen of een afspraak maken?

Voor vragen, meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u het contactformulier invullen of bellen met onderstaand nummer. Wij helpen u graag verder.


Ga naar het contactformulier
Bel +31 (0)45 5234576
Bel +31 (0)6 38 22 16 28